W I P

No tens habilitat per relacionar-te socialment? La connexió a Internet ofereix un nou món virtual on pots formar part d’un grup, d’una comunitat. Podries multiplicar la quantitat d’amics i sentir que estàs més connectat amb la resta. Un sol clic pot donar l’oportunitat de desinhibir-se i crear ràpidament una imatge millorada (tot i no ser real). Tothom aprofita la web per presentar la millor versió d’un mateix. Així comença la lluita per sobreexposar-se amb l’objectiu d’arribar a ser el més conegut a la xarxa. S’inicia l’addicció.

Els dos personatges que presentem es tornen tecnoaddictes: no poden deixar d’estar connectats, no volen perdre’s el que esta passant. Creient que viuen una realitat paral·lela, semblen ser feliços. Però en el fons, no aconsegueixen viure l’ideal que projecten constantment a les xarxes. Les noves tecnologies fan que gaudeixin més de la vida que “semblen” tenir, que no pas la real. El fet d’estar sempre pendents del que esta passant i sentir que la resta esta gaudint més de la vida, els crea una ansietat i una frustració. Augmenta l’addicció.

Aquest espectacle vol que el públic es plantegi la seva relació real amb les xarxes socials i que es qüestioni si te algun tipus de dependència; sempre des del sentit de l’humor i una autocrítica sarcàstica.