Co-Workers

Ekaitz Unai González Urretxu, Donostia. Llicenciat en Direcció escénica per l'Institut del Teatre, (Barcelona). Actualment director i professor en l'Escola superior d'Arte Dramátic i Dansa d'Euskadi, DANTZERTI. La companyia comptara amd la seva col·laboració per buscar la dramaturgia visual, el text i trobar la convivencia escénica dels dos mons durant el proces de creació.

Anna Boix Alvarez, Catalunya. Técnica y disenyadora d'iluminació. Formada a l'ESTAE, escola Superior de Técnics de les Arts Escéniques, (Barcelona).

Pablo Rodriguez Seoane, Asturias. Amb més de 10 anys de trajectoria com a técnic y disenyador d'iluminació gira amb diverses produccions: 10&10 Danza, TACH Danza, Kamikaze Producciones, Teatro en Tránsito, Rubik.cía, Poliana Lima, etc. Actualment ha creat, junt als sus socis, una cooperativa de técnics d'espectácles en vivu i audiovisuals, anomenada La Compañía de la Luz, amb la que porta la dirección técnica de diferents projectes escénics i audiovisuals.

Xabier López Askasibar, Navarra. Llicenciat a la RESAD a la especialitat de Dramaturgia, (Madrid). Actualment es professor de dramaturgia en l'escola Superior d'Art Dramátic i Dansa d'Euskadi, DANTZERTI.  

Emilio Cordero Checa, Ecuador. Artista de so, productor musical i disenyador d'iluminació per les arte performátiques, dedicat a la creació i possada en escena d'obres multidisciplinars. Actualment, resiu a Bilbao, on realitza estudis de posgrau  d'Art Contemporáni, Tecnológic i Performatiu.

Markel Andia, Bilbao. Actualment es professor a l'escola ESCIVI (Andoain), imparteix clases de So, Imatge i Realització. Mentres col·labora amb diferents projectes escénics i productoras.